skip to main |
skip to sidebar
Flippin’ burgers


Bygger hammare efter bastun... Nötfärs från Naturgården i Vallda, blandas med; vitlök, tabasco, olja, salt samt en mortlad kryddblandning av fänkolsfrö, senapsfrön, svartpeppar, anchochilipulver och rökt paprikapulver. Steker burgarna i gjutjärnaspanna så de får fin färg och yta. Låter dem gå färdigt i ugnen med en ostskiva på... (som de gör på Corner Bistro i NYC...). Kör även bröden i stekpannan så de blir lite brända. Kletar på en Sriracha- och kaffemajjo (en ny påkommning, delvis inspirerad av David Chang, Momofuku NYC...) på bröden, fyller med slajjsad rödlök och tomater. I med burgaren toppa med Mikes Jalopeñosås. Tryck ihop burgaren lite och börja tugga! Dricker en Farmer’s Reserve Ranger Blend till – 99 spänn. Passar utmärkt! Avslutar med lite brie och chaume... Cheezes!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar