Nu börjar resan!
Pata Negra / Joselito med kaffeolja, dipp på blomkål och vit choklad
Bröd/chorizo/lönnsirap/salt
Churru/råraka med löjrom och tillbehör
Nordiska kungsräkor stekta på saltbädd
Musselbuljong, musslor, lågtempat ägg
Smörstekt toast, caviar, hälleflundra, citronzest, salt
Krabba, sjöborre, kål, laxrom, gelé
Rökt kräfta, jordärtskokschips, jordärtskoksblomma
Pilgrimsmussla, vit tryffel
Dagens fångst
Sushitime!
Hälleflundra
Sill
Tonfisk
Hanmakrill (alltså en kille, tjejerna är för feta...)
Norskfångad Bonito
Halstrad lax (bränd med Silverek)
Vaniljglass på opastoriserad fjällkomjölk, adzukibönor, grönt te
Kokosnötyogurt, fänkol, yuzu, maräng, dillolja
Kaffe, Chemex, bönor från Kenya
Två och en halv timma har gått, vi har ätit en fantastisk måltid eller upplevelse som José skulle sagt. Skön avspänd stämning inget überfancy. Tänker att detta toppar faktiskt Nomabesöket. Även om det ligger några år bak i tiden. En fantastisk present! Tack så mycket M & T! (har säkert glömt någon ingrediens här och där men ni fattar nog!) hozerestaurant.com
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar