söndag 20 december 2009
22:e forts.
Kvällen fortsatte i en liten avlägsen stuga i trakten av Hälleviksstrand, många var kallade få utvalda... På menyn stod följande: först en liten ammis (carpaccio på pilgrimsmussla) följt av toast med kalixlöjrom syrad grädde och rödlök, sedan en gräddig hummersoppa, huvudrätten bestod av hjortracks (från Thomas på Hasselbacken) västerbottenpuré, murkel- och kantarelljox och en rödvinsreduktion. Till detta drack vi ofantliga mängder av en ganska skaplig Amarone... – ja jag vet att Amarone är lite nyrikt och så... men den var faktiskt god. Lite ostar som avslut: Opastoriserad Brie, Gruyere, Morbier och St. Agyr. Alla var glada, vissa somnade tidigare vissa somnade senare...
Etiketter:
mat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar