måndag 17 juni 2013

Halvtaskig burgare

BersåBar blev Berså som blev en Burger Joint? Går dit på lunch med mina Compañeroskollegor... (1 fisk, 2 vego och 3 kött...). Inte helt hemma asså... väljer dagens vilket innebär en burgare toppad med blue cheese och majjo! 100% amerikanskt högrev – vet inte om det är tänkt som ett kvalitetsbevis! God köttsmak faktiskt men burgaren är alldeles för torr. Allt är lite för torrt! Brödet – som enligt menyn är hemlagat?(hembakat?) – känns plockat direkt ur påse, inte värmt grill. Nån tomatskiva, ett salladsblad och lite lök... majjo då oxå... toppad med några kylskåpstråkiga bitar grönmögelost... Pomparna är aptorra inuti – känns som gårdagens uppvärmda typ. Cole Slawn är ok, lite smaklös. Hittar en förskrämd slice av saltgurka. 99 spänn! Nää detta var tråkigt! Det är en milsvid skillnad mellan de som brinner för det de gör och tillagar burgare med kärlek (läs Burgersson) och de som bara hängt på ett ”vinnande” koncept och tror att de kan tjäna pengar genom att göra good enough! Inga mer burgare då och inget annat heller kanske!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar