fredag 8 januari 2010

Nyår på Lisön





Nyårsafton spenderades på Lisön hos L och U. U och U var oxå där, tillsammans med K och C. Trevlig kväll med mycket vin, GT, Champagne, musikquiz och mat; första tallriken bestod av en gräddig hummersoppa, en grillad pilgrimsmussla à la Suger Club i London och en carpaccio på rå havskräfta. Tallrik nummer två var en Taglioni med vit tryfffelpesto och långbakad cocktailtomat. På tredje tallriken serverades det hjortracks med reduktion på zinfandel, choklad, fond och div. örter. Till detta ett västerbottenmos och ett "hackfräs" av kantarell, murkla, hari couvert, puylinser och vedrökt sidfläsk. Fyran – en ost tallrik: tryffelbrie, Roquefort, Duetto, Primadonna, färskt fikon, hallonmarmelad och hallonbalsamico creme. Tror att alla blev mätta och glada...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar