Blev sugen på vurre, kan tilläggas att jag inte är nån korvätare av stora mått – svensk korv då alltså... Började läsa GWs senaste igår, där besöker Lars-Martin Günters Korv på Karlbergsvägen... (min kamrat M tog med mig dit nångång tidigt 90-tal när jag var på besök i huvudstaden, tror han bodde på Torsgatan då... ). Men iallafall, i götet kan man gå till Malins Gourmet Korv på Södra Larmgatan. Sagt och gjort... Satte ihop nån form av tvär-europeisk korvtallrik. Salsicca (Italien), Sauerkraut (Tyskland), Ajvar (Serbien/Makedonien m.fl), Dijon-senap (Frankrike)... Riktigt gott... 69:- helt ok pris för god korv... (Hot dog, jumping frog, Albuquerque...)
onsdag 29 december 2010
Korv
Blev sugen på vurre, kan tilläggas att jag inte är nån korvätare av stora mått – svensk korv då alltså... Började läsa GWs senaste igår, där besöker Lars-Martin Günters Korv på Karlbergsvägen... (min kamrat M tog med mig dit nångång tidigt 90-tal när jag var på besök i huvudstaden, tror han bodde på Torsgatan då... ). Men iallafall, i götet kan man gå till Malins Gourmet Korv på Södra Larmgatan. Sagt och gjort... Satte ihop nån form av tvär-europeisk korvtallrik. Salsicca (Italien), Sauerkraut (Tyskland), Ajvar (Serbien/Makedonien m.fl), Dijon-senap (Frankrike)... Riktigt gott... 69:- helt ok pris för god korv... (Hot dog, jumping frog, Albuquerque...)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar