torsdag 14 juli 2011

Nyhetstorka

Dagens GP har flera artiklar som skulle passa bra in på Dagens Lokaltidningsbesvikelse. En relativ stor artikel med bild om en lantis som eventuellt blivit matförgiftad när han åt lyxlunch på Elite Plaza – Svea Hof förmodar jag. Han och hans polare beställde alla in hamburgare men bara en blev matförgiftad. Kanske han var lite känsligare eller kanske att det var något annat som orsakade hälsoläget... Men nog är det värt en kvartssida (nästan) tidigt i tidningen, med bild... En annan besvikelse: Ett litet barn som på Liseberg inte fick bli ansiktsmålad som Jokern på grund av copyrightsskäl... GP rycker ut med fotograf. + några som blivit av med semesterpengar och nån som var arg på västtrafik... Bra jobbat GP, Stora Journalistpriset i år eller?

4 kommentarer:

  1. Eller hur? Jag gillar mest beskrivningen av en hamburgare som "lyxlunch"! McDonalds och Burger King borde verkligen nominera Ulf Nyström till Stora Journalistpriset...

    SvaraRadera
  2. läs inte skiten då

    SvaraRadera
  3. Läser man inte, får man inte redan på något... Visst det kan låta redigt... Men läser man inte GP så kan man ju inte veta att det är en ganska kass morgontidning!
    / S I L V E R B O Y

    SvaraRadera
  4. Man kunde även läsa om kor på Tjörn som får homeopatmedicin..
    Lärt mig att båda ryms inom pseudo nyheter

    SvaraRadera