fredag 24 september 2010

Många kockar...

En ny kock har börjat gästspela i köket då och då... Senast bjöd D på en egen variant av Nasi Goreng. Alla höll med om att det var väldigt gott. Och starkt. Sambalen gjorde sitt... Serverades med sweet-chili-sås och Sriracha...

4 kommentarer:

  1. Mycket Nasi Goreng i det här hushållet. Kan ju bero på att svärmor är från Holland. Vi brukar köra med "atjar tjampoer", en slags syrade grönsaker, till. Sambal, syltlök och gärna ett stekt ägg brukar finnas med på bordet. Aldrig prövat med Sriracha men det borde funka finolino.

    SvaraRadera
  2. Skall tipsa D nästa gång... Syrade grönsaker verkar intressant...

    / S I L V E R B O Y

    SvaraRadera
  3. Syrade grönsaker är det nya svarta för alla surdegshipsters i SOFO ... Synd, för det är både kul, gott och nyttigt.

    SvaraRadera
  4. Snart vågar man väl inte berätta att man började exprimentera med kikärtsbiffar för 15 år sedan...

    SvaraRadera