tisdag 31 maj 2011

Regnig sommar?


Det gör inget... För som det heter: – Det finns inget dåligt väder, bara fula kläder! Ilse Jacobsen från Hornbæck är ju något av en pionjär inom ”snygga” regnkläder... Svenska Stutterheim har tagit fram några smarta regnrockar, rakt snyggt snitt, svart och vit... pris: typ 385€. Olle Adolphsons I ösregnet höjer regnstämningen på sajten. Tillverkas i Borås vilket borgar för att det finns en känsla för regn... Norska Norwegian Rain, från Bergen (en av Europas regningaste städer med ca 2250 mm regn per år!), är coolast i klassen. Fina regnrockar a la Damir Doma och Rick Owens. Riktigt fräna och rätt dyra, typ: 950€... En vit torr årstid? Nej, jag hoppas på regn! Glöm inte sydvästen bara! Nåra sköna regnlåtar:

2 kommentarer:

  1. Stutterhuttern är snygg. Men, att ha på sig en slimmad galonjacka i sommarregnet är bland det svettigaste jag varit med om. Gick fetbort.
    Damir och Rick gör riktigt sköna saker. Men min röst ligger dock stadigt på det som ACRONYM gör. Finns ingen som tillverkar next-level-shit som Erolson.
    Kolla bara in den här http://www.firmamentberlin.com/acronym/22167/s-j8_etaproof_lightshell_suspensor_trenchcoat.html . Går loss €1020 och är prisvärd. Finns ingen Large kvar ;-)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Fast tycker nog att norrmännen – Norwegian Rain – är coolast...
    /S I L V E R B O Y

    SvaraRadera