fredag 19 november 2010

Hata korv


Testade korvar från Taylors & Jones... inköpta på Jane’s Place. Lamm med rosmarin och nån Libanesisk... Körde på nåra Chorizo Fresco från Delizie oxå. Korv (läs svensk korv) har aldrig varit min grej... Falukorv, gråkorv mfl är ju riktig äckliga korvar... men ju längre söder ut man kommer desto godare blir korvarna och framförallt så blir de köttigare... ”våra” svenska korvar innehåller mest nån finmald sörja av klövar, brosk, potatis och lite kött. Dessa korvar var iallafall väldigt goda, har tidigare provat Taylors & Jones South African Boerwoers som är supergod. Bäst i test denna gång var ändå Chorizo Fresco trots 42% fett (eller tack vara kanske...) och E 316, E252 och E250. Förlåt Mats-Erik! Till korvarna serverades en Tabbouleh... (cous-cous kokt i buljong, rödlök, fatlagrad fetaost, körsbärstomater, urkärnad gurka, romansallad, basilika, vitlök...) Starkesåsen typ Sriracha och naturell yoghurt passar bra till... (älska riktig korv...)

2 kommentarer:

  1. Är det inte en riktig Nürnberger på bild?

    SvaraRadera
  2. Nae, den är ju mindre... Lägger med en tick-ask nästa gång...
    /S I L V E R B O Y

    SvaraRadera