torsdag 24 februari 2011

Politiker nöjda

Enligt dagens GP så är Göteborgs politiker till största delen nöjda med spårvagnsinköp från Italien. Inga andra verkar nöjda... men det är väl som vanligt, våra förtroendevalda säger aldrig: – Vi gjorde fel... eller – Det blev inte riktigt som vi hade tänkt... Killar och tjejer! man kan göra fel, ni kommer inte att uppfattas som sämre människor om ni säger: – Vi gjorde fel! Men istället skall det försvaras in absurdum... För några år sedan när Brunnsparken byggdes om och det lades nya spårvagnsspår märkte man att två spårvagnar inte kunde mötas i svängen Östra- och Norra Hamngatan. Någon hade räknat fel typ... Då står nån skön snubbe – politiker antar jag – i västnytt och säger: Men det var aldrig tänkt att spårvagnarna skall kunna mötas i kurvan... Hål i huvudet! (Mitt liv är att ljuga, dribbla med folk, senare på kvällen, så byter jag om...)

4 kommentarer:

  1. Politiker är alltid nöjda med sina egna beslut..

    Brist på "evolution" dvs att politiker som missköter sig rensas ut, har gjort nästan hela släktet av svenska politiker odugliga.

    SvaraRadera
  2. True... de har fått nån ”B-mediaträningskurs” och fått lära sig att man skall stå på sig, inte ge vika, då kommer man uppfattas som en stark och bra beslutsfattare... Tage Danielsson sa/sjöng en gång ”– ge mig hellre en glad amatör...” kanske kan vara nått...
    /S I L V E R B O Y

    SvaraRadera
  3. Torgny Buske är ett verkligt föredöme:

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8625483.ab

    SvaraRadera