söndag 27 februari 2011

Under pressure

Efter att ha lusläst Richard Wajes Waje, Wide och en kock – Baja California har jag förstått det viktiga i att äga en tortillapress... Sökte runt lite, hittade en på Amazon bl.a., sedan tipsade svåger P att Extreme Food hade. Gick förbi häromdagen och köpte en, strax innan hade svåger D oxå varit där och inhandlat en press. Kan bli intressanta släktmiddagar... Väntar nu bara på att få tag på Masa Harina (majsmjöl)... de hade den blåa varianten... är lite konservativ och vill inte ha blåa tortillas... (en mex-afton tornar upp...)

2 kommentarer:

  1. Pressen fungerar klockrent. Bara man får till rätt konsistens på degen. Lilla N hjälpte till och tyckte att göra tortillas är lätt som en plätt.
    Och goda var de, ffa. i kombination med en redig kryddad chili con carne enligt Extremefoods recept (långkok med högrev, chipotle i adobesås och en eller annan burk mörk öl).
    Svåger D.

    SvaraRadera
  2. Cool... gjorde en skön chili i torsdags... som vi åt i fredags, dock ej med hemgjorda tortillas... har inte fått tag på Masa Harina ännu, väntar på leverans...
    /S I L V E R B O Y

    SvaraRadera