skip to main |
skip to sidebar
Soul Food
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjC2Csq0ceoJmhp39DLetcAgV7RNouIkY1YoDtMocPbr7hWgg0mOcvGG4IXP4byFOfGRNFJHoEToYtjs8WdWcpCJsSwii7gbkOUWgvvV4sXmGF0fu8-J2S1TQj5RuGj0vKuh6k6fkqpJHc/s400/L2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmPXnFz9QsVShNbycr2q4wHsFek96BJs7fCHPYSFSeu5IvHs4QKxWCXQlgPVg5TP5fh-Y3hR1nL-0jWHpTlBPBJy3FJjRxZVDZlnKM3GEfaIC8FLez3DIVcOHTFf0dRMh0kx4mu3bygmQ/s400/L1.jpg)
M vill ha ribs... Klart hon får det... trots att "I don’t dig on swine..." Hon kokar dem i Coca-Cola, soja, ingefära, vitlök och något mer, ganska länge. Låter det stå i kokspadet över natten. Plockar upp kletar in i en glaze på bl.a. honung, hickory och chipotle. Upp på grillen... Till detta Cole-Slow, förstås, och Potatoeskins: bakade potatis, gröp ur och blanda potatis med stekt bacon, vitlök, ost, creme fraiche, salt och peppar... tillbax i skalet och gratinera i ugn... En hyfsat näringsrik måltid tror jag, eller Paulún? Ett vin som heter Gurra Gurra kan ju inte vara fel...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar