måndag 20 december 2010



Efter många års firande utefter bohuskusten flyttades den årliga herrmiddag till Sälen. Ett uppiggande alternativ kan tyckas. Lång bilresa med tid för samkväm och annat. Wagyu-filén var levererad från Meat the World... Väl framme, handla mat och skotersafari... riktigt kul det där med skoter... ville gärna göra sånnadär coola volter som killarna i Jämtland gör men avstod efter visst övervägande. Stockholms-sektionen dyker upp... med vin och öl. Kramar glada miner och bastu. Herr P bjuder på spansk tallrik som föris... Tortilla, oliver och Serrano... Den där Tortillan är han en fena på! Som huvudrätt improviserar vi lite kring Js Tagliatelle med kräftstjärtar... riktigt bra det oxå. Kvällen forsätter i goda vänner lag... Lördag, snöfall och skidåkning... schysst att klämma lagg igen... Inte jättemycket folk i backarna, lite löss-snö åkning blev det oxå... After Ski med bubbel och coverband och promenad hem... Dock lite problem att komma förbi Caravan Clubs alkolås-port... Dryck, bastu, lite mozzarellasnacks och matlagning. Vår 3 kilos wagyufilé snyggas till och skärs upp i lagom stora ”puckar”. Kalixlöjrom med klassiska tillbehör blir dagens förrätt. Höjdpunkten blir det fantastiska köttet från Nya Zeeland. Serverat tillsammans med en kletsallad... med soja-emusion. M har köpt nåra sköna chilenare – Novas Winemakers Selection... riktigt bra! Ett extra plus till servisen... Snökaos på vägen hem. 8 timmar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar