tisdag 20 mars 2012

Bouef Apocalypse


På söndags eftermiddag byggs det Bouef Bourguignon i hemmet. Högrev, sidfläsk, lök, vitlök, morot, lite stjälkselleri, timjan, tomatpure, rosmarin, lagerblad, salt+peppar, cognac och en flarra rött läggs i mormors gamla Le Creuset-gryta och får koka/sjuda i 3–4 timmar. M gör ett fantastiskt gott mos som är spajkat med lite prästost. Slänger upp lite slarvigt på tallrikar med lite tunnskivad inlagd gurka... Ett glas rött och in med Apocalypse Now Redux i DVD-spelaren. S.k. TV-Dinner. Apocalypse Now är en av mina favortifilmer, kanske den största favoriten (ev. ihop med Indian Runner), (Dennis Hopper har biroller i båda...). Fantastisk film och många sköna storys kring inspelningen på Filippinerna... The Horror... The Horror! (It smells like... Victory!), (This is the End, My only freind, the End...)

7 kommentarer:

  1. Skitdåligt,du skriver skitdåligt!!!!!!!!! //din son

    SvaraRadera
  2. Min käre son vi får ta detta vid köksbordet...
    / Din Far (S I L V E R B O Y)

    SvaraRadera
  3. Visst, hoppas bara att vi inte äter din förfärliga "bouef apocalypse" man hör ju på namnet.........

    SvaraRadera
  4. Nej! Idag blir det nog ”Gnocchi di patate con salsa di pomodoro”. Hoppas det skall smaka!
    / S I L V E R B O Y

    SvaraRadera
  5. Låter ätbart,men man kan ju aldrig vara säker nog när det gäller dig..............

    SvaraRadera
  6. Ps. Han som totaldissade s i l v e r b o y = hans son aka C .............

    SvaraRadera
  7. Det var väl inte så pjåkigt?
    / S I L V E R D A D

    SvaraRadera